Cu un pas mai aproape de primul telefon cu 512GB stocare internă. Acesta ar putea veni de la Huawei

Cu un pas mai aproape de primul telefon cu 512GB stocare internă. Acesta ar putea veni de la Huawei

Standardul maxim în privința echipării dispozitivelor mobile cu memorie de stocare este în prezent de 256GB, dar ne aștepăm ca pragul următor să fie atins cât mai curând, mai ales după ce Samsung a anunțat deja încă din decembrie 2017 că începe producția primelor memorii de 512GB.

Luna trecuta, un nou smartphone Huawei cu nume de model NEO-AL00 a fost listat pe TENAA, autoritatea de certificare în telecomunicaţii din China. Specificațiile și imaginile dispozitivului nu au fost adăugate la momentul respectiv. Acum, listarea a fost actualizată și s-a dezvăluit că NEO-AL00 oferă 6GB de memorie RAM și 512GB memorie de stocare.

Nu se ştie despre ce model de telefon Android este vorba, pentru că numele NEO-AL00 nu ne spune nimic, dar se speculează că ar putea fi chiar Huawei P20 Pro, pe care compania se pregăteşte să îl prezinte oficial pe 27 martie la Paris.


După cum se știe deja, Huawei se pregătește de o prezentare oficială de presă pe 27 martie în Franța, când va dezvălui smartphone-urile Huawei P20 și P20 Pro. Huawei P20 Pro va veni cu o cameră foto principală triplă, cu senzor RGB de 40MP, senzor monocrom de 20MP și senzor Telephoto de 8MP şi zoom optic 5X.

Având în vedere rezoluția mare și dimensiunile imaginilor şi clipurilor video pe care următorul vârf de gamă de la Huawei le va produce, o capacitate de stocare internă de 512GB ar fi de dorit.


Niciun comentariu:
Write comentarii