Xiaomi Mi MIX 2S a fost prezentat oficial cu procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM și cameră foto duală

Xiaomi Mi MIX 2S a fost prezentat oficial cu procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM și cameră foto duală

Xiaomi a anunţat oficial astăzi noul său dispozitiv din gama premium - Xiaomi Mi MIX 2S.  După o mulțime de zvonuri și speculații, în mare parte confirmate, Xiaomi a prezentat urmașul lui Mi Mix 2 de anul trecut, căruia i-au adăugat câteva upgrade-uri în ceea ce privește procesorul, camera foto și altele.

Xiaomi Mi MIX 2S este un flagship în adevăratul sens al cuvântului și concurează de la egal la egal cu produsele din aceeași categorie ale concurenței, fiind echipat cu un chipset Snapdragon 845 de ultimă generație și configuraţii cu 6GB RAM şi 64/128 GB stocare şi 8GB RAM şi 256GB memorie de stocare.

Ecranul nu se schimbă față de modelul precedent și vine cu rezoluție FullHD (2.160 x 1.080 pixeli), tehnologie LCD IPS, cu o diagonală de 5,99 inch, acoperă cea mai mare parte a părții frontale a dispozitivului și are margini curbate 2,5 D.


În schimb, camera foto este cea care atrage cel mai mult atenția pentru ca face un salt mare înainte pentru Xiaomi și reuşeşte să depăşească multe dispozitive concurente, fiind în acest moment la egalitate pe locul trei în topul DxOMark, cu un scor de 101 puncte, alături de iPhone X şi Huawei Mate 10 Pro, dar sub Google Pixel 2 şi Galaxy S9 Plus.

Acesta este primul dispozitiv de la compania chineză Xiaomi ce are o cameră duală, integrând doi senzori de 12MP poziționați în colțul din stânga sus. Unul este un snapper obișnuit, cu o diafragmă f/1,8 (Sony's IMX363), în timp ce celălalt este un senzor telephoto cu lentile f/2,4 Samsung S5K3M3. Acest ansamblu promite o focalizare automată rapidă și precisă, cu rezultate superioare.

Camera selfie o găsim pe partea frontală, în colțul din dreapta jos, având un senzor de 5MP cu deschidere f/2.0.


Pe partea software, telefonul ruleaza Android 8.0 cu interfața MIUI 9.5.

Restul specificațiilor includ o baterie de 3.400 mAh, cu suportul Quick Charge 3, suport dual SIM, Bluetooth 5.0, NFC, port USB de tip C, dar lipsesc certificarea pentru rezistență la apă și praf și mufă audio standard de 3,5 mm.

Telefonul se va vinde cu un încărcător wireless gratuit în pachet începând cu 3 aprilie în China, la preţuri între 525 şi 635 de dolari, în funcţie de configuraţie. Mi MIX 2S a fost prezentat ca un dispozitiv global, sugerându-se astfel o disponibilitate globală mai târzie.



Niciun comentariu:
Write comentarii