Despre blog și despre mine


DESPRE BLOG:

Despre Android, telefoane mobile, tablete și wearables, tutoriale, știri și noutăţi, din 13 mai 2016.

ANDROID este o marcă înregistrată GOOGLE.

DESPRE MINE:

Prin anul 2002, în primul an de facultate, am deprins o pasiune pentru gadget-uri în general și pentru telefoane mobile, în mod special. Momentul coincide cu o întâmplare pe care am considerat-o nefericită la vremea respectivă, când din camera căminului studențesc în care eram cazat mi s-a furat telefonul Nokia 3310, pe care îl foloseam deja de aproximativ doi ani.


Atunci mi-am cumpărat telefonul Nokia 3510i, unul dintre primele telefoane cu ecran color și sunete polifonice din vremea respectivă. Pentru a face alegerea, am citit câteva numere ale revistei Connect, revistă care mi-a plăcut atât de mult încât am continuat să o citesc o vreme, până când internetul mobil de la Orange (wap se numea atunci) mi-a permis accesul la o gamă și mai variată de informație din domeniu, direct pe telefonul mobil.
Pasiunea mea pentru telefoane mobile a început să prindă contur și de-a lungul timpului am utilizat și am testat foarte multe telefoane mobile, experimentând sistemele de operare Symbian, Windows Mobile și Android.