Despre blog și despre mine


DESPRE BLOG:

Despre Android, telefoane mobile, tablete și wearables, tutoriale, știri și noutăţi, din 13 mai 2016.

ANDROID este o marcă înregistrată GOOGLE.

DESPRE MINE:

Numele meu este Daniel Grigori, locuiesc în București din 2007 și am un job pe care nu îl ghicești nici din 10 încercări. Am absolvit studii universitare și postuniversitare de profil juridic și sunt născut în 1983. În prezent folosesc un Samsung Galaxy Note8, un OnePlus 3T versiunea cu 128GB stocare/6GB RAM și un Nexus 6P.

Prin anul 2002, în primul an de facultate, am deprins o pasiune pentru gadget-uri în general și pentru telefoane mobile, în mod special. Momentul coincide cu o întâmplare pe care am considerat-o nefericită la vremea respectivă, când din camera căminului studențesc în care eram cazat mi s-a furat telefonul Nokia 3310, pe care îl foloseam deja de aproximativ doi ani.


Atunci mi-am cumpărat telefonul Nokia 3510i, unul dintre primele telefoane cu ecran color și sunete polifonice din vremea respectivă. Pentru a face alegerea, am citit câteva numere ale revistei Connect, revistă care mi-a plăcut atât de mult încât am continuat să o citesc o vreme, până când internetul mobil de la Orange (wap se numea atunci) mi-a permis accesul la o gamă și mai variată de informație din domeniu, direct pe telefonul mobil.
Pasiunea mea pentru telefoane mobile a început să prindă contur și de-a lungul timpului am utilizat și am testat foarte multe telefoane mobile, experimentând sistemele de operare Symbian, Windows Mobile și Android.

Da, știu, din listă lipsește IOS. Nu am avut niciodată un telefon iPhone pentru că nu mi-am dorit unul și am considerat că nu răspunde nevoilor și așteptărilor mele în materie. Cu toate acestea, sunt destul de familiarizat și cu acest sistem de operare, având de nenumărate ori ocazia de a-l folosi.

În rivalitatea Android vs IOS nu am suficiente argumente pentru a convinge că cel din urmă nu se ridică la pretențiile celui dintâi, dar trebuie să mărturisesc că am deprins o oarecare repulsie față de IOS, așa cum și un fan Steaua nu va privi niciodată cu ochi buni echipa Dinamo.