Samsung începe producția primelor memorii de 512GB pentru dispozitive mobile

Samsung începe producția primelor memorii UFS de 512 GB pentru dispozitive mobile

Samsung a anunțat în mod oficial că a început producția în masă a chip-urilor de memorie eUFS cu capacitate de stocare de 512GB, cu care vor fi echipate generațiile următoare de telefoane mobile premium.

Noile chip-uri de memorie reprezintă cea mai bună soluție de stocare pentru telefoanele mobile de generație viitoare și elimină limitările și necesitatea cardurilor de memorie microSD. Acestea au aceleași dimensiuni fizice ca și cele de 256GB și astfel nu afectează prețioasa economie de spațiu intern al dispozitivelor.

Citește și:
În același timp, se arată că vor avea o viteză de citire de 860MB/s și o viteză de scriere de 255MB/s. Va fi nevoie de doar 6 secunde pentru a copia un fișier de 5 GB de pe un astfel de spațiu de stocare și 20 de secunde pentru a îl scrie pe el.


Samsung intenționează să utilizeze noua tehnologie și pentru SSD-uri și carduri de memorie, nu doar pentru memoriile telefoanelor.

O capacitate de stocare de 512GB pe un telefon mobil Android ar putea elimina cam orice problemă legată de acest aspect chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori în acest domeniu, ba chiar ar putea fi mai multă decât necesarul pentru majoritatea utilizatorilor. Unele zvonuri indică faptul că noile chip-uri de memorie vor echipa viitorul flagship Galaxy S9.

Niciun comentariu:
Write comentarii