Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro apar în primele imagini de presă ce par a fi oficiale

Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro apar în primele imagini de presă ce par a fi oficiale

Cu mai puțin de trei săptămâni înainte de lansarea oficială pe care Huawei o pregătește pentru 27 martie, ni se dezvăluie primele fotografii cu trio-ul Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro care a fi imagini de presă cu caracter oficial.

Imaginile reconfirmă multe dintre zvonurile de până acum iar postarea lui Evan Blass reconfirmă chiar și numele celor 3 dispozitive, așa cum le-am menționat mai sus. În toate 3 cazurile se observă inserția de tip breton din partea superioară a ecranului care adăpostește camera selfie și unii senzori, după modelul iPhone X. După parearea mea Huawei continuă să fie unul dintre cei mai mari fani iPhone, împrumutând fără rețineri elemente de design exterior dar și de design al interfeței de utilizator de la americani.

Citește și:


Huawei P20

Huawei P20, modelul de bază, aduce muchiile ecranului foarte aproape de rama metalică, dar păstrează și butonul fizic home care cel mai probabil găzduiește și scanner-ul pentru amprente. În schimb, pare că nu mai păstrează jack-ul audio de 3.5mm și este dotat cu o cameră foto duală cu bliț dual-tone și optică Leica.

Potrivit zvonurilor, va avea un procesor octa-core HiSilicon Kirin 970, 6GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Va exista și slot pentru card microSD, sistem de deblocare facială iar ecranul va avea o diagonală de aproximativ 6 inch cu rezoluție FHD+.


Huawei P20 Lite

P20 Lite va veni cu un ecran de 5.84 inch, cu rezoluție de 1.080x2.280 și raport de 19: 9. Camera foto principală va avea doi senzori de 16MP + 2 MP, procesor octa-core Kirin 659, memorie RAM de 4 GB, o memorie de stocare de 64 GB și o baterie de 2900 mAh. Acesta va rula Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0.

Acesta va fi cel mai ieftin dintre cele 3 dispozitive, urmând a costa în jur de 360 euro, dar incorporează totuși specificații de top.


Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro oferă cele mai bune specificații tehnice din acest trio de telefoane Android. Ce atrage privirile de la bun început este camera foto principală triplă cu senzorii grupați 2+1 și aliniați vertical, unul sub celălalt.

Avem și aici butonul home cu scanner de amprente poziționat pe față, sub ecran, și optică Leica pentru camerele foto. Procesorul va fi un Kirin 975 de ultimă generație, probabil va avea 8GB de memorie RAM și o baterie cu o capacitate superioară, totul la un preț de aproximativ 900 euro.


Niciun comentariu:
Write comentarii