Cum poți afla de pe un telefon Android cine ți-a vizitat profilul Facebook

Cum poți afla de pe un telefon Android cine ți-a vizitat profilul Facebook

Dacă ești utilizator de Facebook, sunt convins că ți-ai pus cel puțin o dată problema asta și te-ai întrebat cum ai putea afla cine ți-a vizitat profilul în ultima perioadă ori ți-ai imaginat cât de marfă ar fi să ai acces la o astfel de informație.

Din păcate, Facebook nu oferă o astfel de opțiune și e de înțeles de ce nu o face. Când vine vorba de Facebook, vorbim de o rețea socială destinată interacțiunii între persoane, între oameni, și asta ar putea avea implicații serioase în viețile noastre personale, căci omul este curios din fire. În mod contrar, LinkedIn îți permite să vezi cine ți-a vizitat pagina, dar în acest caz este vorba de o rețea orientată în principal spre business, orientată spre mediul de afaceri.


Aplicația "Who Viewed My Profile? Followers Insight Plus"

Folosind aplicația pentru Android Who Viewed My Profile? Followers Insight Plus poți verifica cine ți-a vizitat profilul Facebook, direct de pe un dispozitiv cu sistem de operare Android.

Mai întâi de toate, descarcă aplicația din Magazinul Play, folosind link-ul de mai jos:

După ce te-ai conectat cu succes la contul Facebook, oferă aplicației permisiunile necesare și așteaptă câteva secunde până când informațiile se vor încărca.

Cele 3 categorii de informații pe care ți le oferă aplicația despre profilul tău Facebook sunt:
  • Prieteni care ți-au vizualizat profilul - afișează prietenii tăi de pe Facebook care ți-au verificat recent profilul. Această listă arată numai persoanele pe care le-ai adăugat ca prieten.
  • Cunoștințe care ți-au văzut profilul - include vizitatorii profilului cu care ai o conexiune de gradul doi (prietenii prietenilor tăi)
  • Străini care ți-au văzut profilul - include celelalte persoane care ți-au vizualizat profilul
Aplicația livrează destul de multe reclame pe care nu le poți elimina decât cu un program pentru blocarea reclamelor. Vezi aici cum:

Alternativa pentru PC / Calculator. Cât e mit și cât e realitate?

Pasul 1: Deschide Google Chrome și intră pe profilul tău de Facebook
Pasul 2: Dă click dreapta undeva în pagină, într-o zonă fără link-uri, poze etc.
Pasul 3: Click pe View page source/Afișează sursa paginii


Pasul 4: Vei vedea apoi codul paginii cu profilul tău Facebook în care va trebui să cauți, folosind combinația de taste ctrl+F,  sintagma "InitialChatFriendsList"
Pasul 5: Copiază oricare dintre codurile compuse din cifre care apar după “List”:, fără sufixul -2 sau -0
Pasul 6: Deschide o nouă filă în browser-ul Chrome și introdu adresa www.facebook.com/ urmată de codul copiat


Această metodă pare să fie un truc care nu are nimic de a face cu cine ți-a văzut recent profilul. InitialChatFriendsList arată profilurile Facebook care interacționează cel mai mult cu profilul tău, raportându-se la like-uri, comentarii și vizualizări de pagină. Această metodă nu afișează ID-urile ultimilor utilizatori care ți-au vizitat profilul ci afișează doar lista prietenilor afișați pe bara de chat din partea dreaptă, atunci când este încărcată pagina și chatul este oprit, ordinea fiind realizată pe baza factorilor menționați mai sus.

Niciun comentariu:
Write comentarii