Cum să afli de pe telefon cine ți-a vizitat profilul Facebook


Cum să afli de pe telefon cine ți-a vizitat profilul Facebook

Dacă ești utilizator al platformei Facebook, te-ai întrebat cel puțin o dată cum ai putea afla cine ți-a vizitat profilul în ultima perioadă, ori ți-ai imaginat cât de marfă ar fi să ai acces la o astfel de informație.

Din păcate, Facebook nu oferă o astfel de opțiune/posibilitate și e de înțeles de ce nu o face. Vorbim despre o rețea de socializare destinată interacțiunii între oameni și asta ar putea avea implicații serioase în viețile noastre personale, căci omul este curios din fire. În mod contrar, LinkedIn îți permite să vezi cine ți-a vizitat pagina, dar în acest caz este vorba de o rețea orientată în principal spre business, orientată spre mediul de afaceri.

Aplicații care se laudă că îți vor spune cine ți-a vizitat profilul Facebook

Facebook nu are nicio funcție încorporată pentru a putea vedea cine ți-a vizitat recent profilul.

Poți vedea cu adevărat cine se uită la profilul tău de pe Facebook?
Nu, nu există nicio modalitate de a verifica cine ți-a vizualizat profilul Facebook. Facebook nu permite utilizatorilor să urmărească cine le-a vizitat profilul. De asemenea, aplicațiile terță parte nu pot oferi această funcționalitate, pur și simplu nu au cum.

Cum ai putea să afli cine ți-a vizitat profilul dacă nu ești prieten cu el? Este imposibil să știi cine îți vizitează profilul atunci când nu ești prieten cu acesta.

Uneori îți apar sugestii pe Facebook cu privire la „persoane pe care s-ar putea să le cunoști”, dar asta nu înseamnă că persoana respectivă a intrat recent pe profilul tău. Dacă primești o notificare de la Facebook care te îndeamnă să te împrietenești cu anumite persoane, persoanele în cauză sunt cel mai probabil prieteni ai unuia (sau mai multora) dintre cei mai frecvenți vizitatori ai profilului tău.

La crearea contului Facebook ți se cere numărul de telefon. Când Facebook vede că ai interacționat cu un anumit număr de telefon îți va sugera să te împrietenești cu utilizatorul acestuia sau cu o anumită parte dintre prietenii lui.

Există mai multe aplicații disponibile cu ușurință în Magazinul Play care promit utilizatorilor că pot verifica cine le-a vizualizat recent profilul Facebook. Adevărul este că niciuna dintre ele nu poate face asta și că îți vor arăta o listă aleatorie cu persoane de pe Facebook.
ATENȚIE!!!
Nu acorda permisiunea de a-ți accesa contul Facebook unor terțe aplicații care promit că îți vor spune cine ți-a vizitat recent profilul. Ele nu pot face asta, dar tu le permiți să colecteze date importante despre contul tău, dar și despre comportamentul tău în online și despre interesele tale. Creatorii acelor aplicații vor folosi datele colectate în interes personal sau le vor vinde. Poate exista chiar și posibilitatea de a-ți compromite contul și datele de accesare a acestuia.

Niciun comentariu:
Write comentarii