Sygic GPS Navigation - cea mai avansată aplicație Android pentru navigare GPS cu hărți offline


Mobilitatea este unul dintre factorii care au contribuit decisiv la progresul omenirii, la dezvoltarea economică a statelor dar și a turismului. Tot mobilitatea este cea care a adus cu sine nevoia unor ghiduri de navigare ca o alternativă mai avansată la harta imprimată pe hârtie și astfel au apărut și aplicațiile de navigație prin GPS.

Sygic GPS Navigation este o aplicaţie de navigare prin GPS pentru Android cu hărţi 3D offline de înaltă calitate de la TomTom care oferă navigaţie precisă cu ghidare vocală şi actualizări gratuite ale hărţilor de mai multe ori pe an. Aplicația este o soluție foarte potrivită indiferent că te afli într-o călătorie, că faci naveta sau ești șofer profesionist și răspunde tuturor nevoilor.


Principala caracteristică ce diferențiază Sygic GPS Navigation de Google Maps este navigarea cu hărți offline, fără a fi nevoie să fii conectat la internet.


Hărțile pe care le utilizează Sygic provin de la TomTom și vor fi descărcate și stocate pe dispozitiv. Faptul că hărțile care acoperă peste 200 de țări sunt stocate pe dispozitiv înseamnă că nu ai nevoie de o conexiune la internet pentru a putea naviga. Asta permite, de asemenea, ca aplicația să poată fi utilizată pe tablete care nu au internet mobil sau în roaming, dacă traficul de date este foarte scump.


Citește și:
Sygic GPS Navigation este una dintre cele mai avansate aplicații de acest gen și dispune de o varietate mare de funcții și setări care transformă aplicația într-una profesională, dedicată navigării offline, fiind folosită de peste 200.000.000 de utilizatori.

În aplicație poți găsi ușor adresele introduse anterior, poți vedea locurile de interes sau atracțiile din imediata vecinătate la categoria "puncte de interes din apropiere". Acestea includ obiective turistice, restaurante, magazine, parcări și multe altele.


În timp ce navighezi vei primi în timp real avertizări privind traficul şi camerele radar ale poliţiei pentru a găsi cel mai rapid traseu şi pentru a evita întârzierile. Avertizări vei primi și pentru locații cu cel mai ieftin combustibil (în funcție de ce tip de combustibil ai ales în setările aplicației) dar și despre locuri de parcare disponibile, atunci când ai ajuns în apropierea destinației. În plus, Sygic oferă diferite funcții de avertizare, de exemplu pentru curbe periculoase sau treceri la nivel cu calea ferată.


Dacă îți creezi un cont Sygic în aplicație, vei beneficia de avantajul de a putea crea copii de rezervă pentru preferințele de navigare și istoricul navigației.

O altă opțiune disponibilă este aceea de a căuta locuri cu ajutorul coordonatelor GPS. Introduci pur și simplu coordonatele corespunzătoare și locația va fi afișată pe hartă.

Sygic GPS Navigation permite editarea unui traseu deja introdus în mai multe moduri. Dacă, de exemplu, vrei să călătorești spre destinație printr-un anumit loc/localitate, acest lucru este posibil adăugând destinații intermediare. De asemenea, poți previzualiza ruta înainte de a începe să navighezi, astfel încât, să te familiarizezi cu traseul și să nu te abați din greșeală de la acesta.

În plus, pe ecran vor fi afișate informații importante despre distanță, timpul de călătorie estimat, viteza curentă etc. Limita de viteză este de asemenea afișată și vei fi avertizat dacă o depășești. Există funcții de avertizare pentru radare fixe dar și mobile și pentru blocajele din trafic. Poți raporta tu însuți un radar, un accident sau un blocaj în trafic și astfel îi vei ajuta pe ceilalți utilizatori ai aplicației.


Instrucțiunile vocale în limba română provin de la o voce feminină plăcută, astfel încât te poți concentra pe deplin la drum și nu este necesar să urmărești permanent ecranul telefonului Android. Există, de asemenea, posibilitatea de a folosi voci de ghidare hazlii cum ar fi Homer Simpson sau celebrități precum Snoop Dogg.

Aplicația poate fi setată să evite drumurile cu taxă, drumurile neasfaltate, feriboturile sau autostrăzile. Funcții similare sunt, de asemenea, disponibile și pentru modul pe jos, atunci când modul de navigare pentru pietoni este activat.

Pentru a conduce cât mai confortabil în timpul nopții, Sygic oferă și un afișaj heads-up, funcție denumită Head-up Display. În aceast mod, afișajul va fi oglindit, astfel încât ecranul să fie proiectat pe parbriz.


Sygic GPS Navigation estimează foarte precis timpul in care vei parcurge o anumită rută luând în calcul inclusiv codițiile de trafic din intervalul orar în care tu vei parcurge traseul dar și rapoartele în timp real. 

Prin Real-time traffic, Sygic oferă un serviciu de trafic de calitate, livrat de TomTom Traffic cu date colectate de la milioane de șoferi. Informațiile exacte de trafic, cu sugestii pentru rute mai rapide, îți vor permite să eviți orice blocaje de trafic.


Interfața aplicației este prietenoasă, intuitivă și foarte simplu de utilizat, astfel încât te vei familiariza cu ea destul de repede. Designul grafic este destul de bun în ansamblu și lasă loc pentru prea multe critici. 

Sygic este o aplicație de navigație pentru Android foarte reușită. În plus față de funcțiile esențiale, Sygic oferă o gamă întreagă de caracteristici suplimentare bine dezvoltate și utile. Prețul este, de asemenea, decent.


Sygic GPS Navigation poate fi descărcată gratuit din Magazinul Play folosind link-ul de mai jos. În primele 7 zile de la instalare poți testa toate funcționalitățile disponibile în cadrul licenței Premium + Traffic, având o funcționalitate aproape completă pentru o săptămână întreagă înainte de a ți se cere să o achiziționezi. După 7 zile poți continua să folosești funcționalitățile de bază, sau poți trece la versiunea superioară Premium contra-cost.

O licență Premium+Traffic pe viață pentru Europa costă 20 de euro iar o licență Premium pe viață pentru Europa costă 15 euro.



Niciun comentariu:
Write comentarii