Acesta ar putea fi LG V30 - ecranul este mai curbat decât la LG G6


O randare pentru LG V30 a fost publicată astăzi pe contul Twitter @UniverseIce care ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu machete bazate pe zvonuri.

Oricum, acesta ar putea fi LG V30, cu atât mai mult cu cât designul este în concordanță totală cu zvonurile de până acum. Totuși ținând cont că tapetul de fundal pare a fi unul mai vechi de pe IPhone, imaginea probabil nu provine dintr-o sursă oficială, dar este probabil să se apropie foarte mult de realitate.


Dispozitivul din imagine pare să urmeze și chiar să ducă mai departe tendințele de design întâlnite la LG G6, cu rame subțiri și colțuri ale ecranului rotunjite. Comparat cu LG G6 se observă că ecranul este și mai curbat iar marginile de deasupra și de dedesubtul ecranului sunt și mai înguste.

LG V30 va avea un ecran OLED de 6 inch cu rezoluție QHD+, un aspect ratio de 18:9 și va fi prezentat oficial pe 31 august, așa că așteptarea nu este prea lungă.

Un aspect care merită menționat este că ecranul secundar cu care am fost obișnuiți pe seria V de la LG nu va mai fi prezent.

Niciun comentariu:
Write comentarii