Samsung Galaxy Note 8 - specificații complete și finale


Cu exact 3 săptămâni înainte de lansarea din data de 23 august aflăm specificațiile complete și finale pentru Sansung Galaxy Note 8, la scurt timp după ce am avut parte de prima imagine de presă care detaliază complet designul dispozitivului.

În ambele cazuri sursa a fost aceeași, una de încredere și cu o reputație bună câștigată de-a lungul timpului - Evan Blass @evleaks.


Dimensiunile Galaxy Note 8 vor fi de 162,5 x 74,6 x 8,5 mm. Phablet-ul Android va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf și va fi alimentat de o baterie de 3.300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless.

Procesorul va fi un Exynos 8895 pentru versiunea internațională, la fel ca pe Galaxy S8, și un Snapdragon 835 pentru SUA. La capitolul memorie avem 6GB memorie RAM și stocare extensibilă de 64GB.

Camera principală duală dispune de doi senzori de 12 MP, unul cu unghi larg cu o diafragmă f / 1,7 și unul dual-pixel cu autofocus și diafragmă f / 2,4 care permite zoom de 2x. Ambele obiective vin cu stabilizare optică a imaginii. Pe partea din față avem o cameră selfie de 8 MP cu diafragmă f / 1,7. 


Designul Galaxy Note 8 va fi similar cu cel al modelului Galaxy S8 Plus, dar nu identic. Colțurile sunt un pic mai pătrate, inclusiv cele ale ecranului. De asemenea S Pen-ul este nelipsit, acesta fiind specific seriei Note. Ecranul va avea o diagonală de 6.3 inchi cu o rezoluție de 2960x1440 și un aspect ratio de 18.5: 9. Dispozitivul va fi dotat cu USB Type-C.

Note 8 va fi lansat în culorile Midnight Black și Maple Gold iar din septembrie în culorile Orchid Gray și Deep Sea Blue și va avea un preț de 999 EUR în Europa.

Niciun comentariu:
Write comentarii