Aplicația Sygic Truck Navigation pentru Android a atins pragul de 1 milion de instalări și oferă gratuit funcția Head-Up Display


Sygic este unul dintre cei mai importanți și mai apreciați furnizori de aplicații avansate de navigație GPS care oferă inclusiv o aplicație dedicată vehiculelor de dimensiuni mari denumită Sygic Truck GPS Navigation.

Sygic Truck Navigation utilizează hărți speciale cu funcții specifice pentru vehicule mai mari care evită în mod automat drumurile care nu sunt potrivite pentru camioane, rulote sau autobuze. Șoferii pot selecta tipul de vehicul, pot defini dimensiunile și greutatea, iar sistemul de navigație va evita în mod automat pasajele joase și drumurile care nu sunt potrivite pentru respectivul vehicul. Totodată, oferă funcții specializate precum puncte de interes, locuri de parcare și benzinării potrivite pentru camioane, autobuze sau rulote.


De curând, Sygic Truck GPS Navigation pentru Android a atins 1 milion de instalări din Magazinul Play, confirmând că este una dintre cele mai utilizate aplicații de acest gen. Sygic marchează depășirea pragului de 1 milion de descărcări pe Android prin oferirea gratuită a funcției Head-Up Display în următoarele 7 zile pentru toți clienții noi care achiziționează licența pentru Sygic Truck Navigation.

Citește și:

Începând de azi, fiecare utilizator nou va primi Head-up-Display (HUD) gratuit. Această funcție proiectează informații de navigație pe parbrizul șoferului pe timp de noapte, astfel încât acesta să nu fie nevoit să-și abată atenția de la șosea pentru a urmări ecranul dispozitivului de navigație. Funcția HUD de la Sygic oferă șoferilor experiența Sygic completă, cu funcții precum trafic în direct și ghidare vocală pas cu pas.

Aplicația poate fi descărcată folosind link-ul de mai jos.


Niciun comentariu:
Write comentarii