Tonul de apel Over The Horizon, versiunea anului 2018, se va regăsi pe Galaxy S9 (video)


Arhicunoscutul ton de apel "Over The Horizon" va avea o versiune nouă a anului 2018 ce va fi prezentă pentru început pe noul Galaxy pe care compania sud-coreeană îl va prezenta oficial duminică 25 februarie 2018.

Ringtone-ul "Over The Horizon" îl tot auzim prin jurul nostru pe telefoanele Samsung încă de prin 2011, perioadă în care a primit mai multe versiuni și actualizări. Versiunea anului 2018 este realizată de compozitorul islandez Petur Jonsson, care interpretează melodia la pian.

Noul ton de apel "Over the Horizon" este rearanjat și adaptat pentru a reflecta transformarea estetică a noilor dispozitive Galaxy S9 și S9+ care vor veni și de data aceasta cu un ecran superb cu margini curbate și muchii înguste dar și cu performanțe superioare pe partea de foto-video.


Samsung a publicat și un clip video de 4 minute în care melodia este redată pe fundalul unora dintre cele mai frumoase peisaje din Islanda.

Așteptăm cu nerăbdare evenimentul de prezentare organizat de Samsung duminică și apoi pe 6 martie pe cel din Romania.

Galaxy S9 va avea 4GB memorie RAM, procesor Exynos 9810, difuzoare stereo și o funcție de autentificare facială. Galaxy S9+ se va remarca printr-un ecran de tip Infinity Display, mai mare ca la modelul standard, și 6GB memorie RAM. Cele două vor fi primele telefoane Samsung cu Android Oreo preinstalat.

Niciun comentariu:
Write comentarii