HMD Global lucrează la Nokia 8 Pro cu procesor Snapdragon 845 și cameră penta cu cinci senzori

HMD Global lucrează la Nokia 8 Pro cu procesor Snapdragon 845 și cameră penta cu cinci senzori

Potrivit ultimelor informații, HMD Global ar lucra la un smartphone echipat cu un chipset Snapdragon 845 de ultimă generație și o cameră principală penta, cu cinci lentile, iar acesta se numește Nokia 8 Pro, despre care s-a mai discutat în trecut sub denumirea Nokia 10.

Caracteristica cea mai interesantă a telefonului, conform zvonurilor, vor fi cele cinci camere Zeiss din spate. Nokia 8 Pro ar putea dispune de un element rotativ cu toate cele 5 lentile și blițul LED, care vor avea probabil lungimi focale diferite și vor putea fi folosite selectiv în funcție de condițiile de fotografiere.

Potrivit schițelor și zvonurilor, dispozitivul va avea un scanner digital de amprente poziționat pe spate sub configurația circulară a camerei foto principale. Telefonul va avea sticlă 3D pe față și pe spate și un ecran cu un aspect de 18: 9.


HMD Global încearcă să recâștige teren pe scena telefoanelor mobile Android cu brand-ul Nokia și pentru asta nu mai e suficient să vină cu dispozitive arătoase și cu un sistem de operare Android simplu și curat. Nokia va trebui să livreze un adevărat flagship care să poată încerca măcar să concureze cu telefoane ca Samsung Galaxy S9, Huawei Mate 10 Pro și altele.
Schițe cu Nokia 8 Pro și Nokia 9

Niciun comentariu:
Write comentarii