Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial în Romania pe 6 martie, după lansarea internațională din 25 februarie


Ca în fiecare an, și MWC 2018 va fi un bun prilej pentru Samsung de a-și prezenta oficial noul Galaxy. 25 februarie va fi ziua în care, într-un eveniment de presă special, compania sud-coreeană își va prezenta noile flaghsip-uri, Galaxy S9 și S9+.

Până acum mai știm că la nivel global precomenzile vor începe pe 1 martie iar livrările pe 16 martie. În ceea ce privește țara noastă, Samsung va organiza și la noi un eveniment de prezentare pe data de 06 martie la ora 19.30, iar în acest sens au fost deja trimise invitații, ca cea de la începutul articolului. Ulterior, probabil pe la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie, cele două telefoane își vor face apariția și în magazinele românești.


Samsung Galaxy S9 va oferi o experiență foto-video superioară cu o cameră foto principală cu un singur senzor pe modelul standard și duală pe modelul S9+, cu rezoluție de 12 MP și cu o diafragmă variabilă care va fi capabilă să comute între deschidere f/1.5 și f/2.4.

Galaxy S9 va avea 4GB memorie RAM, procesor Exynos 9810, difuzoare stereo și o funcție de autentificare facială. Galaxy S9+ se va remarca printr-un ecran de tip Infinity Display mai mare ca la modelul standard și 6GB memorie RAM. Cele două vor fi primele telefoane Samsung cu Android Oreo preinstalat.

Niciun comentariu:
Write comentarii