Instalează animația de pornire a noului Google Pixel 2 pe orice dispozitiv Android cu root (descarcă de AICI)

Instalează animația de pornire a noului Google Pixel 2 pe orice dispozitiv Android (descarcă de AICI)

La fel ca anul trecut în cazul Pixel și Pixel XL, și anul acesta Pixel 2 și Pixel XL 2 au venit cu câteva dotări software, funcții și opțiuni exclusiviste, care nu sunt disponibile pe alte telefoane Android.

Printre acestea se numără noul lansator (Pixel 2 Launcher) cu bara de căutare mutată în partea de jos a ecranului, deasupra butoanelor de navigare, aplicația foto Google Camera actualizată cu modul Portret și Motion Photo, precum și noua aplicație Google Wallpaper care include acel wallpaper animat cu valurile ce lovesc o plajă de nisip (Litoral relexant, Lagos).

Citește și:
În același timp, animația de pornire prezentă pe cele două telefoane ale companiei Google reprezintă un alt element grafic pe care fanii Android și-l doresc pe telefoanele lor non-Pixel.



Animația de pornire de pe Pixel 2 și Pixel XL 2 este acum disponibilă și poate fi instalată pe orice telefon Android cu root și un recovery personalizat. Procesul de instalare este simplu: se descarcă fișierul .zip și se instalează din recovery sau cu ajutorului unei aplicații ca Flashify.

Pentru a crea o copie de rezervă a animației de boot a telefonului tău, înainte de a o instala pe cea nouă, cu un root browser, mergi în /system/media și redenumește bootanimation.zip în bootanimation.zip.bak iar apoi instalează animația de boot Pixel 2.


Animația de boot Pixel 2 este disponibilă în mai multe versiuni și poate fi descărcată de pe forum-ul XDA, fiind creația utilizatorului Rishi2906 (XDA Senior Member).

Atenție la procesul de instalare, nimeni nu-și va asuma vreodată eventualele neplăceri, cauzate mai ales de instalarea improprie.😉

Folosește link-ul sursă pentru mai multe informații și pentru istoricul versiunilor disponibile.

Descarcă ultima versiune Pixel2Bootanimation-Generic.zip folosind butonul de mai jos:


Niciun comentariu:
Write comentarii