Instalează launcher-ul și wallpaper-ul animat de pe Google Pixel 2 pe orice dispozitiv Android (descarcă de AICI)

Instalează Launcher-ul de pe Google Pixel 2 pe orice dispozitiv Android (descarcă de AICI)

Pentru fanii Android care apreciază în mod deosebit interfața stock și curată de pe terminalele Google și în mod special de pe noile Pixel 2 și Pixel XL 2, launcher-ul de pe acestea, dar și wallpaper-ul animat cu plaja lovită de valuri, sunt disponibile și pot fi instalate pe orice telefon Android.

Launcher-ul de pe Pixel 2 este acum disponibil sub forma unui fișier instalabil APK și beneficiază de toate funcțiile, inclusiv pagina Google Now din stânga, iconițe circulare pentru aplicații și punctele de notificare, fără a necesita acces root sau alte privilegii.

Sursa este din nou XDA Developers prin intermediul utilizatorului paphonb, Senior XDA Member.


Personal, am testat aplicația pe OnePlus 3T cu Android 7.1.1 și Nexus 6P cu Android 8.1 și a funcționat fără probleme. Citind forumul am observat că funcționează și pe alte telefoane și alte versiuni Android.


Pentru a instala launcher-ul Pixel 2 se descarcă fișierul APK și se instalează ca orice aplicație, acordând totodată permisiunile solicitate. Nu uita ca în prealabil să activezi instalarea din surse necunoscute.

Folosește link-ul sursă pentru mai multe informații, pentru lista completă a opțiunilor incluse de aplicație și pentru istoricul versiunilor disponibile.

Descarcă ultima versiune Pixel 2 Launcher modded v3.0.1.apk folosind butonul de mai jos:

Cum să instalezi wallpaper-ul animat de pe Pixel 2 pe orice telefon Android

Pentru a folosi tapetele de ecran animate de pe Google Pixel 2 pe telefonul tău trebuie să descarci mai întâi aplicația Imagini de fundal Google din Magazinul Play, de aici:

Cu ajutorul ei vei putea gestiona și seta imaginile animate de fundal instalate cu fișierul APK pe care îl poți descărca folosind butonul de mai jos:

Meritul pentru imaginile animate aparține utilizatorului XDA Developers - Pranav Pandey (Recognized Developer / Recognized Themer). Animațiile pot fi instalate pe orice telefon care folosește sistem de operare Android 6.0 Marshmallow sau mai nou, iar detalii și informații suplimentare găsești AICI.

Niciun comentariu:
Write comentarii