OnePlus anunță lansarea OnePlus 5T pentru 16 noiembrie în New York

OnePlus anunță lansarea OnePlus 5T pentru 16 noiembrie în New York

După o perioadă de câteva săptămâni în care am avut parte de nenumărate zvonuri referitoare la OnePlus 5T, astăzi avem nouțăți și confirmări cu caracter oficial despre data, ora și locația lansării noului flagship al companei chineze.

Anterior, cei de la OnePlus au încercat să ne întindă nervii cu postări confuze despre faptul că OnePlus 5T va avea noi funcții, cum ar fi modul de portret, și că va păstra mufa pentru căști.

Acum, printr-un material video oficial, ni se dezvaluie că OnePlus 5T va fi prezentat oficial la Brooklyn în New York pe data de 16 noiembrie, la 11:00, ora locala.


Evenimentul va fi transmis live pe o pagină dedicată AICI. OnePlus 5T va fi disponibil la comandă în America de Nord și în Europa începând cu 21 noiembrie.

Citește și:
Pe lângă faptul că va păstra mufa audio, OnePlus 5T va fi primul dispozitiv al acestei companii care va veni cu un ecran cu raport 18:9 și marginile de deasupra și dedesubtul lui foarte înguste. Acesta ar trebui să aibă o rezoluție de 1080x2160. Dispozitivul va fi alimentat de un chipset Snapdragon 835, asociat cu până la 8GB de memorie RAM și 128GB memorie de stocare.

Telefonul va rula cu siguranță Android 8.0 Oreo.


Niciun comentariu:
Write comentarii