LG V30 a fost prezentat oficial. Design superb, procesor Snapdragon 835, 4GB RAM și alte specificații de top

foto: AndroidPolice

LG a prezentat astăzi noul său flagship LG V30. Evenimentul a avut loc la Berlin premergător IFA 2017 unde compania sud-coreană și-a prezentat cel mai frumos telefon mobil de până acum ce se remarcă în afara designului prin mai multe aspecte cheie.

Astfel, LG deschide un nou capitol în ceea ce privește seria V de telefoane Android, face pasul către ecranele de tip OLED, renunță la ecranul secundar specific și se laudă cu una dintre cele mai performante camere foto duale.

În ceea ce privește partea din față a telefonului găsim asemănări mai degrabă cu Samsung Galaxy S8. De data aceasta, spre deosebire de LG G6 care are un ecran complet plat, LG a ales un ecran ușor curbat la margini cu sticlă 2.5D. Dimensiunea ecranului pe diagonală este de 6 inch cu rezoluție Quad HD+ (2880x1440 pixeli), cu un raport de 18:9. Ecranul care acoperă aproape toată partea frontală datorită marginilor extrem de înguste duce la un screen-to-body ratio de 82%.


Puterea de procesare vine de la procesorul de ultimă generație Qualcomm Snapdragon 835 și 4GB memorie RAM. Avem 64 sau 128 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

Camera foto primește îmbunătățiri față de LG G6. Avem o cameră duală cu senzor principal de 16 megapixeli ce oferă stabilizare optică a imaginii pe 3 axe cu deschidere f/1.6 și un senzor secundar de 13MP cu deschidere f/1.9 și lentile wide de 120 de grade. Camera selfie are o rezoluție de 5MP.

LG V30 rulează sistemul de operare Android 7.1.2 Nougat, are o baterie Li-Ion de 3300 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0 și încărcare wireless. Dispune de Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 4G LTE, A-GPS, NFC, emițător infraroșu, jack audio 3.5 mm și un port USB Type-C.

Telefonul este rezistent la apă și praf fiind certificat IP68 și dispune de un scanner pentru amprente amplasat pe partea din spate.

Dispozitivul măsoară 151,7x75,4x7,39 mm și cântărește 158g.

Vine în 4 variante de culoare: Argintiu, Albastru, Negru și Violet.

LG V30 va fi disponibil din 21 septembrie în Coreea de Sud și ulterior va ajunge în America de Nord, Asia, Europa, Africa și Orientul Mijlociu la prețuri despre care nu sunt încă informații.








Niciun comentariu:
Write comentarii