Android 8.0 Oreo ar trebui să fie disponibil de acum pe toate dispozitivele Nexus și Pixel compatibile


Prezentat oficial în urmă cu aproximativ o săptămână, Android 8.0 Oreo este în curs de distribuire la toate dispozitivele Pixel și Nexus compatibile iar în acest moment, chiar dacă nu au primit absolut toate fișierele OTA de actualizare (over-the-air), actualizările sunt oricum disponibile și pot fi descărcate manual de pe site-ul oficial Google, ca Factory Images sau OTA Images (link-urile sursă).

Așa cum era de așteptat, Google a distribuit mai întâi Android 8.0 Oreo dispozitivelor Nexus și Pixel înscrise în programul Android Beta. Ulterior actualizarea a început să fie livrată și către celelalte dispozitive Nexus și Pixel iar acum fișierele de actualizare Factory Images sau OTA Images sunt disponibile pentru toate aceste dispozitive, indiferent de versiune sau dacă au fost sau nu înscrise în programul Android Beta.


Ca să îți reamintești, dispozitivele Pixel și Nexus compatibile sunt - Pixel și Pixel XL, Pixel C, Nexus 6P, Nexus 5X și Nexus Player.

Citește și:
Dacă ai unul dintre aceste dispozitive și nu ai primit încă notificarea de actualizare OTA, poți face instalarea manual după ce descarci fișierele de actualizare Factory Images sau OTA Images din link-urile sursă și urmezi instrucțiunile de acolo. Nu uita să mai faci înainte o verificare manuală pentru disponibilitatea actualizării OTA în Setările telefonului.


Pentru toate celelalte telefoane Android ce vor fi actualizate cu ultima versiune a sistemului de operare pentru dispozitive mobile (găsești o listă AICI) va trebui să aștepți ca producătorul să-ți livreze actualizarea și asta se va întâmpla cel mai devreme pe la sfârșitul anului, pentru producătorii care se vor mișca cel mai repede.

Niciun comentariu:
Write comentarii