LG G6 a fost prezentat oficial: ecran full-vision de 18:9, 4GB memorie RAM, procesor Snapdragon 821 și cameră foto duală


LG a prezentat astăzi, într-un eveniment special organizat în Barcelona cu ocazia MWC 2017, noul său flagship - LG G6. Aproape toată prezentarea a bătut monedă pe ecranul telefonului care folosește o tehnologie nouă denumită full-vision.

Ecranul telefonului LG G6 este unul de dimensiuni mari, având o diagonală de 5.7 inch, cu tehnologie IPS LCD, cu aspect ratio de 18:9, rezoluție de 2880x1440 pixeli și o densitate a acestora de 565 ppi. În ciuda dimensiunii mari a ecranului, LG prezintă telefonul ca fiind, per total, unul cu dimensiuni optime (148.9 x 71.9 x 7.9mm) și ușor de folosit cu o mână, asta datorită suprafețelor inutile ce au fost eliminate pentru a face loc ecranului ce ocupă acum mult mai mult din suprafața sa.


Spatele telefonului este de sticlă Gorilla Glass 5, rama este din aluminiu iar deasupra ecranului avem sticlă Gorilla Glass 3.

Certificarea IP68, despre care știam deja că va fi prezentă, oferă noului LG G6 rezistență la apă și praf.
Camera principală duală ne prezintă un cuplu de două camere a câte 13MP iar cea frontală are 5MP cu unghiuri de dechidere mai mari decât în mod normal.

Telefonul este pus la treabă de un procesor Snapdragon 821 cu un sistem de răcire avansat ce va disipa căldura generată destul de rapid. Avem 4GB memorie RAM cu memorie de stocare în două variante: 32GB sau 64GB.

Ca sistem de operare, cum era de așteptat, avem Android Nougat 7.0 cu Google Asisstant integrat și interfața de utilizator Full-screen UX, dedicată ecranului de 18:9.
Bateria de 3300mAh cu încărcare rapidă poate ajunge la 50% din capacitate în doar 32 de minute.

Telefonul se va comercializa în culorile Astro Black, Mystic White și Ice Platinum și nu există încă infromații despre disponibilitate și prețuri.

Sursa: LG

Niciun comentariu:
Write comentarii