Trei fotografii cu ZTE Nubia Z18 ne arată designul simplist cu margini extrem de înguste

Trei fotografii cu ZTE Nubia Z18 ne arată designul simplist cu margini extrem de înguste

Trei noi fotografii hands-on cu ZTE Nubia Z18 și-au făcut astăzi apariția în mediul online și asta ar trebui să ne spună că nu mai e mult până ce noul telefon Android va fi prezentat oficial.

Fratele său mai mic, ZTE Nubia Z18 mini, a fost deja lansat și pus în vânzare, iar varianta standard a telefonului e așteptată cu mare nerăbdare de fanii acestui brand. De altfel, dispozitivul s-a făcut remarcat și în testele benchmark, obținând rezultate foarte bune pe platforma AnTuTu.

Revenind la cele trei fotografii, remarcăm designul cu margini extrem de înguste în jurul ecranului care ocupă un procent foarte apropiat de 100% din panoul frontal. Ușor de remarcat este și asemănarea cu Essential Phone, în ceea ce privește inserția rotundă din partea superioară a ecranului, ce adăpostește camera selfie.


În cele trei fotografii, telefonul protejat cu o husă ce se observă ușor în dreptul celor patru colțuri, ne este prezentat cu ecranul aprins. Astfel, ni se dezvăluie ecranul de blocare, interfața camerei foto și ecranul home.

Potrivit zvonurilor existente până acum, ZTE Nubia Z18 ca avea un ecran LCD de 5.99 inch cu rezoluție de 1080p+,  o cameră foto duală de 24MP + 8MP, o cameră selfie de 8MP, procesor Snapdragon 845 și 6 sau 8GB de memorie RAM. Sistemul de operare va fi Android 8.0.



Niciun comentariu:
Write comentarii