Samsung Galaxy Note9 va fi disponibil și într-o versiune de 512GB memorie de stocare, dar nu în Europa - zvonuri

Samsung Galaxy Note9 va fi disponibil și într-o versiune de 512GB memorie de stocare, dar nu în Europa - zvonuri

În acest moment, zvonurile despre lansarea următorului model din seria Galaxy Note sugerează că acesta va fi prezentat de Samsung pe 9 august și celeași zvonuri nu contenesc și nu vor conteni să apară în legătură cu specificațiile tehnice pe care Galaxy Note 9 le va îngloba.

Potrivit ultimelor informații care circulă în mediul online, Samsung Galaxy Note 9 va fi disponibil și într-o configurație de 8GB RAM cu 512GB memorie internă de stocare dar numai pe piețe ca cea din Coreea de Sud sau China și în niciun caz în Europa. Nu se cunosc motivele unei astfel de strategii și oricum o astfel de informație nu a fost încă confirmată oficial de gigantul sud-coreean.


Cele mai recente zvonuri mai indică faptul că Galaxy Note 9 va avea o baterie mai mare, un încărcător fără fir mai rapid și o nouă versiune de culoare maro.

În ceea ce privește design-ul general, este de așteptat ca Galaxy Note 9 să semene destul de mult cu Galaxy Note8 de anul trecut, cu un cadru din aluminiu și sticlă curbată pe față și spate. Marginea de sub ecran va fi puțin mai subțire, comparativ cu modelul de anul trecut, iar scanerul pentru amprente va fi amplasat sub ansamblul celor două camere foto.



Niciun comentariu:
Write comentarii