Creatorul Android și-a lansat propriul telefon. Essential Phone vine cu cameră duală, ecran edge-to-edge și procesor Snapdragon 835

Creatorul Android și-a lansat propriul telefon. Essential Phone

Andy Rubin, unul dintre creatorii sistemului de operare Android, și-a lansat astăzi propriul telefon mobil cu carcasă de titaniu, specificații de top și un ecran care lasă senzația că acoperă în totalitate partea frontală.

Essentail Phone se numește de fapt PH-1, și este primul produs al companiei Essential, controlată de Andy Rubin.


Specificații:
  • Ecran QHD de 5.71 inch (rezoluție 2560 x 1312)
  • Procesor Snapdragon 835
  • 4 GB RAM
  • 128 GB de stocare
  • Camera frontală de 8MP
  • Cameră foto principală duală 13 MP + 13MP monocrome
  • Acumulator de 3,040 mAh
  • Încărcare USB de tip C
  • Senzor de amprentă
  • Lipsa mufei audio
Ecranul telefonului are un aspect unic și, în afară de faptul că pare să ocupe aproape în întregime partea frontală iar colțurile îi sunt rotunjite, încercuiește pe trei laturi camera selfie. Are un aspect de 19:10, mai mare decât 16:9, dar nu la fel de lat ca LG G6 sau Galaxy S8. Este unul de tip LTPS LCD cu o diagonală de 5.71 inch.
Creatorul Android și-a lansat propriul telefon. Essential Phone
Camera din spate utilizează o combinație de senzori de 13MP - unul RGB și unul monocrom. 

Atât camera principală, cât și camera selfie pot înregistra video de 4K @ 30fps, 1080p @ 60fps și 720p @ 120fps. Camera frontală are un senzor de 8MP (16: 9) cu o deschidere f/2,2.

În partea dreaptă a camerei foto din spate se observă doi pini magnetici care vor permite conectarea de accesorii la telefon. Primul este un aparat de fotografiat la 360 ​​° dar ar exista și un Dock Essential Phone, care are un conector ce poate încărca telefonul. Alte accesorii vor fi lansate în viitor.

Essential Phone este construit în jurul unui cadru din titan, care este mai dur decât aluminiu, nu se va zgâria și nu se va îndoi. Partea din spate este ceramica, fata este sticlă Gorilla Glass 5. Pentru început vor fi disponibile două optiuni de culoare Black Moon si White Pure iar mai târziu vor fi disponibile și Stellar Gray si Ocean Depths.

Creatorul Android și-a lansat propriul telefon. Essential Phone

Telefonul este destul de compact cu o lățime de 71,1 mm, dar destul de greu având 185g. Are patru microfoane, plus difuzoare stereo. Este pus la treabă de un procesor Snapdragon 835, cu memorie RAM de 4 GB și memorie de stocare de 128 GB, fără slot microSD. 

Dispozitivul va fi disponibil pentru început doar în SUA și va avea un preț de pornire de aproximativ 700 de dolari la liber. Împreună cu camera care filmează 360 de grade va costa 750 de dolari.

Niciun comentariu:
Write comentarii