Vivo X20 Plus UD, telefonul cu scanner pentru amprente sub ecran, este torturat de JerryRigEverything (video)

Vivo X20 Plus UD, telefonul cu scanner pentru amprente sub ecran, este torturat de JerryRigEverything

Lansat de curând, Vivo X20 Plus UD este primul smartphone Android care răspunde provocării implementării scanner-ului pentru amprente sub ecranul telefonului, pentru a-l face astfel accesibil din față și nu din spatele carcasei și a face loc în același timp ecranului între cele două margini, superioară și inferioară, foarte înguste.

Noul și revoluționarul telefon al companiei Vivo nu scapă de testele de rezistentă ale lui Zack de pe canalul YouTube JerryRigEverything și este torturat la propriu prin zgâriere, ardere cu flacăra de la brichetă și îndoire. În plus, realizatorul YouTube se simte chiar provocat și vrea neapărat să testeze dacă scanner-ul pentru amprente de sub ecran mai funcționează și după ce a fost zgâriat sau spart.

Citește și:

La testele de zgâriere ecranul Super Amoled de pe Vivo X20 Plus UD s-a zgâriat la nivelul 6 din 9, așa cum era de așteptat, ca în cazul tuturor telefoanelor protejate cu Gorilla Glass 5. Zack a reușit să observe și să arate chiar și în obiectivul camerei scanner-ul pentru amprente, care se observă sub formă unui patrulater puțin nuanțat ca și culoare. Nu sunt surprize nici la testul cu bricheta iar la testul de îndoire dispozitivul rezistă fără probleme, în ciuda faptului că este foarte subțire.


Toate bune și frumoase până când Zack se apucă să zgârie ecranul în zona scanner-ului pentru amprente folosind tija cu duritate maximă, de nivel 9. Inițial ecranul se zgârie foarte tare iar într-un final crapă chiar în dreptul scanner-ului și nu își mai revine, fără a mai avea timp să îl testeze dacă mai funcționează după ce este zgâriat.

Vezi cu ochii tăi toată povestea, în clipul video de mai jos:

Niciun comentariu:
Write comentarii