HTC U12 se va lansa în aprilie cu cameră foto duală, 6GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare

HTC U12 se va lansa în aprilie cu cameră foto duală și 256GB spațiu de stocare

Taiwanezii de la HTC nu au reușit și poate nici nu și-au dorit să-și prezinte următorul vârf de gamă la Mobile World Congress 2018, care tocmai s-a încheiat.

Potrivit zvonacului @LlabTooFeR, foarte cunoscut și precis în ceea ce privește zvonurile și informațile sale despre HTC, HTC U12 va fi prezentat nu mai devreme de luna aprilie, iar specificațiile tehnice vor fi de top.

În primul rând vom primi un dispozitiv cu ultima generație de chipset Snapdragon 845, cameră foto principală duală cu 12MP + 16MP, 256GB de stocare, 6GB memorie RAM, cameră frontală de 8MP, baterie de 3.420mAh și Android 8.0.


Ecranul cu rezoluție QHD+ va avea o diagonală de 5,99 inch (rezoluție ), telefonul va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, va dispune de HTC Face Unlock și Edge Sense 2.0 și va avea și o versiune dual SIM.

Noul dispozitiv HTC U12 va avea un cuvânt important de spus în contextul actual pentru compania din Taiwan, având în vedere vânzările foarte slabe pe care le înregistrează de o lungă perioadă de timp și problemele financiare. HTC U12 se obligă cumva a fi un terminal de succes, pentru a reconsolida imaginea producătorului dar și pentru a acoperi pierderile financiare înregistrate.

Niciun comentariu:
Write comentarii