OnePlus 5T Sandstone White este oficial și arată încântător. Specificațiile rămân aceleași

OnePlus 5T Sandstone White este oficial și arată încântător. Specificațiile rămân aceleași

Așteptarea și speculațiile din ultima săptămână au luat sfârșit pentru că OnePlus a dezvăluit noua versiune Sandstone White a smartphone-ului OnePlus 5T.

Acest dispozitiv este identic cu versiunea standard care a fost anunțată la jumătatea lunii noiembrie 2017, ceea ce înseamnă că primim noul display AMOLED de 6 inch cu un raport de aspect de 18:9. Chipset-ul Snapdragon 835 este de asemenea prezent și avem memorie RAM de 6GB sau 8GB în funcție de capacitatea de stocare de 64GB sau 128GB, dar și mult apreciata cameră principală duală.


Versiunea Sandstone White se aseamănă foarte mult cu cea Silky White a vechiului și popularului model OnePlus One, care a fost lansată cu mai mult de 3 ani în urmă. Cu toate acestea, principala diferența este dată de aderența și senzația de aspru specifică texturii Sandstone, prezentă pe telefoanele OnePlus și cu ani de zile în urmă, înainte de trecerea la carcase din aluminiu.

Compania chineză va începe sa vândă acest nou OnePlus 5T Sandstone White pe 9 ianuarie și este vorba despre o ediție limitată cu prețuri care pornesc de la 499 de euro.





Niciun comentariu:
Write comentarii