OnePlus 5T a fost prezentat oficial cu ecran cu muchii mai înguste, cameră duală actualizată și Face Unlock super rapid


OnePlus 5 primește un upgrade important și devine OnePlus 5T, un telefon Android actualizat în ton cu tendințele anului 2017 și cu feedback-ul comunității la care se uită cu atenție în continuare.

Cel mai vizibil și poate și cel mai important element de noutate cu care vine OnePlus 5T este ecranul Optic Amoled cu o diagonală de 6 inch, cu raport de aspect 18:9 și rezoluție de 2160 x 1080 pixeli. Acesta este un aspect modern pe care trebuia să îl adopte și care determină printre altele, pentru prima data în istoria OnePlus, mutarea scannerului pentru amprente pe partea din spate a carcasei unde, spre deosebire de Samsung, îl poziționează în locul corect, exact acolo unde degetul arătător ajunge cel mai ușor.


Complementar scannerului pentru amprente, OnePlus implementează pe 5T și o funcție de Face Unlock care este atât de rapidă și de precisă încât îi ridiculizează pe cei de la Apple. Este păstrată totodată și opțiunea de dublă atingere pentru trezire. Referitor la Face Unlock, aceasta se declanșează în mai puțin de 0,4 secunde, funcționează și în întuneric și utilizează 100 de caracteristici faciale.

OnePlus 5T este puțin mai înalt decât cele OnePlus 5 pentru a putea face loc ecranului mai mare. Are aceeași capacitate a acumulatorului - 3.300mAh și este dotat cu încărcarea rapidă Dash Charge.

Telefonul este alimentat de cel mai puternic chipset al momentului - Snapdragon 835 cuplat cu  6 sau 8 GB de memorie RAM și 64GB, respectiv 128GB de memorie pentru stocare.

Camera duală a fost reproiectată, senzorul secundar are acum aceeași deschidere ca cel principal, avem o îmbunătățire a performanțelor la lumină scăzută și a modului portret. Ambele camere au același câmp vizual, dar al doilea senzor are și el 20MP.

Se păstrează mufa jack de 3,5 mm. 

OnePlus 5T cu 6GB RAM și 64GB spațiu de stocare va costa 499 de euro iar cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare va costa 559 de euro.






Niciun comentariu:
Write comentarii