Așa va arăta OnePlus 5T, va avea cameră duală de 20+20 MP și va fi lansat după 20 noiembrie

Așa va arăta OnePlus 5T, va avea cameră duală de 20+20 MP și va fi lansat după 20 noiembrie

OnePlus nu este o companie independentă ci este deținută de Oppo, unul dintre cei mai mari producători chinezi de telefoane mobile din lume. Acesta este motivul pentru care între dispozitivele Android comercializate sub cele două branduri există multe asemănări, uneori chiar izbitoare.

În acest context aș aminti asemănarea dintre OnePlus 5 și Oppo R11 - ele diferă ușor în dimensiuni și hardware-ul intern, dar sunt mai mult sau mai puțin identice din punct de vedere al designului.

După modelul folosit anul trecut pentru duo-ul OnePlus 3 - OnePlus 3T, informațiile recente indică faptul că anul acesta vom primi un model OnePlus 5T, doar că acesta va fi mult mai diferit ca design față de OnePlus 5.


În același timp, astăzi, înainte de prezentarea oficială programată pentru 2 noiembrie, pe site-ul companiei Oppo a fost listat Oppo R11s, de unde se pare că își va împrumuta designul OnePlus 5T.

Cea mai importantă schimbare de design față de OnePlus 5 va fi că OnePlus 5T va avea scannerul pentru amprente mutat pe partea din spate pentru a face loc unui ecran cu un raport de aspect de 18:9, cu o diagonală de 6 inch și rezoluție de 1080x2160 pixeli, în ton cu tendințele momentului, la fel ca Oppo R11s, în direcția trasată de LG G6 și Samsung Galaxy S8.

Suplimentar, camera duală din spate ca avea doi senzori de 20 MP iar, spre deosebire de R11s, OnePlus 5T va avea un chipset Snapdragon 835 cu memorie RAM de 6 GB sau 8 GB - la fel ca și OnePlus 5. Bateria va avea o capacitate care va crește până la 3450 mAh.

Potrivit ultimelor informații, OnePlus 5T va fi prezentat oficial după 20 noiembrie.

În același context, Carl Pei (CEO la OnePlus) a început deja să facă postări despre un dispozitiv necunoscut pe Twitter.

Așadar, cel mai probabil, până la urmă vom avea un OnePlus 5T iar asta e o veste bună.

Niciun comentariu:
Write comentarii