WhatsApp primește opțiunea de a putea șterge mesajele și de pe telefonul interlocutorului

WhatsApp primește opțiunea de a putea șterge mesajele și de pe telefonul interlocutorului

WhatsApp primește în sfârșit mult așteptata opțiune de a putea șterge un mesaj deja trimis și de pe telefonul interlocutorului.

Am mai vorbit despre asta acum aproximativ o lună, iar acum opțiunea este oficială și va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.

Opțiunea în cauză va permite ștergerea mesajelor trimise și poate fi accesată prin apăsarea lungă pe mesaj și folosirea butonului Șterge, urmând să poți alege între a șterge mesajul doar pentru tine sau pentru toată lumea.

  1. Open WhatsApp and go to the chat containing the message you wish to delete.
  2. Tap and hold the message. Optionally, tap more messages to delete multiple messages at once.
  3. Tap Delete  at the top of the screen > Delete for everyone.

Fie că este vorba de un mesaj trimis unei persoane greșite sau de un mesaj cu conținut greșit, fie ce este vorba de o imagine, clipuri video, GIF-uri, documente, citate și chiar update-uri la status, acestea vor putea fi șterse nu numai de pe telefonul personal dar și de pe cele ale interlocutorilor.

Folosirea opțiunii "șterge pentru toată lumea", va fi urmată pentru tine de notificarea "Ați șters acest mesaj" iar pentru ceilalți de notificarea "Acest mesaj a fost șters".

Opțiunea "Șterge pentru toată lumea" funcționează numai pentru maxim șapte minute după trimiterea mesajului și numai dacă ambii interlocutori folosesc ultima versiune a aplicației.

Actualizarea este în curs de livrare și progresiv va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.


Niciun comentariu:
Write comentarii