Probabil primele fotografii live reale cu Samsung Galaxy Note 8


Ne apropiem de data de 23 august și implicit de momentul prezentării oficiale a noului telefon Android Samsung din seria Note - Glaxy Note 8.

Fotografiile apărute astăzi ar putea fi primele fotografii live reale apărute înainte de lansarea noului dispozitiv.

Dacă sunt reale, telefonul prezentat aici nu este cu mult diferit ca design față de Galaxy S8, la prima vedere, singurele diferențe cu adevărat notabile fiind S-Pen-ul și dimensiunile.


Dimensiunile Galaxy Note 8 vor fi de 162,5 x 74,6 x 8,5 mm. Phablet-ul Android va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf și va fi alimentat de o baterie de 3.300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless.

Procesorul va fi un Exynos 8895 pentru versiunea internațională, la fel ca pe Galaxy S8, și un Snapdragon 835 pentru SUA. La capitolul memorie avem 6GB memorie RAM și stocare extensibilă de 64GB.

Camera principală duală dispune de doi senzori de 12 MP, unul cu unghi larg cu o diafragmă f / 1,7 și unul dual-pixel cu autofocus și diafragmă f / 2,4 care permite zoom de 2x. Ambele obiective vin cu stabilizare optică a imaginii. Pe partea din față avem o cameră selfie de 8 MP cu diafragmă f / 1,7. 

Note 8 va avea un preț de 999 EUR în Europa.


Niciun comentariu:
Write comentarii