Imagini cu Moto E4 Plus, telefonul Android de buget cu baterie gigant de 5000mAh


Motorola, aflată acum sub patronajul Lenovo, se pregătește de lansarea celor două modele din seria E pentru anul 2017, respectiv Moto E4 și Moto E4 Plus. Acestea vor fi succesoarele modelului E3 de anul trecut și se încadrează ca specificații între seria C și seria G, undeva în clasa telefoanelor Android de buget.

Astăzi avem două fotografii care ne arată telefonul Moto E4 Plus în două variante de culoare care se pare că vor fi și unicile disponibile.


Evident, Moto E4 Plus va fi modelul superior ca specificații și este de așteptat să aibă un ecran de 5.5 inch 740p IPS LCD, o cameră principală de 13 MP și una selfie de 5 megapixeli. Acesta va fi propulsat de un procesor MediaTek MT6737M.


În funcție de țara în care se va comercializa, vor exista variante cu 2 sau 3GB de memorie RAM, împreună cu 16 GB spațiu de stocare extensibil. Telefonul va suporta 4G LTE, dar punctul său forte va fi, fără îndoială, uriașa baterie de 5.000 mAh - care îl va face totuși destul de greu (198g) și destul de gros (9.55mm). Se pare că sistemul de operare va fi Android Nougat iar prețul pentru Europa va fi de aproximativ 190 de euro.

Niciun comentariu:
Write comentarii