Google I/O 2017 începe în această seară. Iată punctele cheie ale conferinței și link-ul pentru stream live


Conferința Google I/O de anul acesta începe astăzi pe 17 mai la ora 20, ora României, și va avea loc în Mountain View, California, urmând a se încheia pe 19 mai. Vor fi anunțate mai multe planuri ale companiei, dar unele dintre cele mai interesante sunt detaliile despre noul sistem de operare Android O, mai multe informații despre Google Assistant și tehnologii îmbunătățite în domeniul VR și AR.

Cele mai importante informații, mai ales pentru noi, iubitorii de telefoane mobile Android vor fi cu siguranță cele legate de noua versiune a sistemului de operare, pe care o așteptăm spre începutul toamnei. Android O, despre care se zvonește că se va numi Oreo, va veni cu mai multe elemente de noutate ca: îmbunătățirea duratei de viață a bateriei, meniu de setări mai curat, picture-in-picture, etc.


În cadrul Google I / O va fi anunțată cel puțin o actualizare a platformei de realitatea virtuală Daydream, vom auzi mai multe despre conceptul de Aplicații Instant, despre Allo, Duo și Hangouts și poate despre succesorul de anul acesta al telefonului Google Pixel.

Dacă sunteți interesat să auziți despre toate aceste lucruri, plus orice altceva ar putea anunța Google, pentru stream-ul din această seară accesați link-ul de mai jos sau site-ul google.com/io.

Niciun comentariu:
Write comentarii