Randări cu Galaxy S9 Plus care confirmă așteptările în ceea ce privește designul

Randări cu Galaxy S9 Plus care confirmă așteptările în ceea ce privește designul

Chiar acum, coreenii de la Samsung probabil că lucrează intens la următoarele flagship-uri din seria Galaxy S, Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus. Probabil că spre sfârșitul primului trimestru din anul 2018 se va face lumină în ceea ce privește cele două noi telefoane Android de la Samsung, dar până atunci râmâne loc de speculații și zvonuri.

Pentru astăzi avem o randare foto foarte realistă care confirmă așteptările în ceea ce privește modelul Galaxy S9 Plus.

Imaginea provine de pe un forum din Coreea de Sud, ceea ce îi conferă un plus de autenticitate și credibilitate. Diferențele față de predecesorul Galaxy S8 Plus nu sunt foarte mari, dar sunt evidente. Bineînțeles că superbul ecran Infinity Display rămâne la locul lui, dar marginile superioare și inferioare devin și mai înguste.


Pe partea din spate avem o cameră foto cu o configurație duală, cu cei doi senzori poziționați unul sub altul, și nu unul lângă celălalt, ca pe Galaxy Note 8. Scannerul pentru amprente se găsește sub camera foto, în prelungirea celor doi senzori foto, și pare că este poziționat într-o locație mai potrivită, ceea ce îl va face mai ușor de găsit cu degetul.

Despre Galaxy S9 Plus se mai zvonește că va renunța la mufa audio de 3.5 mm, va folosi noul CPU Snapdragon 845 de la Qualcomm, va avea 6GB memorie RAM și o diagonală a ecranului de 6.2 inch.

Niciun comentariu:
Write comentarii