Imagini cu presupuse telefoane Sony Xperia cu ecrane cu margini extrem de înguste... în sfârșit

Imagini cu presupuse telefoane Sony Xperia cu ecrane cu margini extrem de înguste

Sony s-a dovedit a fi cel mai conservator mare producător de telefoane Android când vine vorba despre designul gamei Xperia. Cadrul cu linii și unghiuri drepte, completat de marginile acelea foarte mari de deasupra și de dedesubtul ecranului, sunt probabil contributori principali la declinul succesului acestor telefoane.

Două fotografii apărute recent ne dau speranță că lucrurile se vor schimba și că Sony va îmbrățișa în sfârșit schimbarea, aliniindu-se la trendul deja adoptat de competitori, cu ecrane cu rame înguste și raport de aspect de 18: 9.

Dispozitivele Xperia de ultima generatie vor dispune de rame ultra-înguste, ecrane de 5,7 inch cu raport de 18: 9 și rezoluție 4K. În plus, se pare că Sony va include și noul procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm și probabil 6GB de memorie RAM pe telefoanele Xperia de anul viitor.


În imaginile de mai jos observăm nu doar două dispozitive Xperia mult diferite față de generațiile precedente, dar și între ele. Pe de o parte avem colțuri rotunjite versus colțuri drepte, pe de alta avem spate metalic versus spate din sticlă dar avem și poziționări diferite ale senzorilor camerelor foto principale cu configurați duale.

Fără îndoială, orice telefon Xperia va lansa Sony în perioada următoare va veni cu sistem de operare Android Oreo 8.0.



Niciun comentariu:
Write comentarii