Huawei Mate 10 Pro: imagini cu sticla pentru panoul frontal care ne dezvăluie muchiile înguste ale ecranului

Huawei, Mate 10 Pro

La foarte puțin timp după ce au apărut ultimele informații despre Huawei Mate 10 standard, iată că avem noutăți și despre Huawei Mate 10 Pro.

Potrivit tradiției seriei Mate de la producătorul chinez Huawei, și de data asta vom avea cel puțin două versiuni de dispozitiv, cel standard și unul pro.

Așa cu ne așteptam, Huawei Mate 10 Pro va fi surpriza plăcută pentru că va introduce un raport mai mare screen-to-body, adică muchiile ecranului, în special cele din partea de superioară și inferioară, vor fi foarte înguste, făcând loc unui ecran mai mare într-un corp al telefonului de dimensiuni normale.


În imaginile despre care vorbim în acest articol avem de-a face cu panoul de sticlă pentru ecranul telefonului care ne demonstrează exact ceea ce spuneam mai sus. Observăm logoul Huawei pe muchia de jos, decupajele pentru camera selfie, difuzor și senzori pe muchia de sus și deducem că cel mai probabil scannerul pentru amprente va fi poziționat pe partea din spate a telefonului.

Huawei Mate 10 Pro va fi prezentat pe 16 octombrie la Munchen, cu cameră principală duală de nouă generaţie Leica, procesor Kirin 970, 6 sau 8 GB memorie RAM, probabil 256 GB memorie de stocare și sperăm Android Oreo 8.0.

Huawei, Mate 10 Pro

Niciun comentariu:
Write comentarii