Randări cu Huawei Mate 10 pe baza schemelor CAD din fabrică. Nu avem ecran edge-to-edge

Huawei, Mate 10

Huawei Mate 10 va fi prezentat oficial pe data de 16 octombrie într-un eveniment de presă organizat de producătorul chinez. În mod natural, pe măsură ce ne apropiem de acel moment, încep să apară zvonuri și informații, cum se întâmplă și astăzi.

Până la apariția unor fotografii oficiale, pentru moment ne mulțumim cu o serie de randări pe care @onleaks le-a realizat în baza unor scheme CAD din fabrică și ar trebui să reprezinte destul de exact ceea ce va fi modelul Mate 10.


Ca și în trecut, când discutăm de seria Mate discutăm de un telefon standard - Huawei Mate 10 și o versiune Mate 10 Pro, iar în cazul de față avem de-a face cu modelul standard, căci modelul pro va fi destul de diferit și va avea un ecran edge-to-edge cu scannerul pentru amprente amplasat pe spate.

Evident, acesta va fi modelul mai ieftin cu dimensiuni de 150,2 x 77,5 x 8,4 mm, un ecran de 5,9 inch cu un raport 16:9, mufă jack pentru căști de 3,5 mm și port USB-C cu încărcare rapidă. Va avea un procesor Kirin 970, cameră principală duală Leica și scanner pentru amprente amplasat frontal, sub ecran.

Marile așteptări vin de la Huawei Mate 10 Pro al cărui design ar trebui să se apropie mai mult de senzațional.

Huawei, Mate 10


Niciun comentariu:
Write comentarii