Xiaomi Mi Mix 2 va avea un design cu margini chiar mai înguste decât predecesorul său


Anul 2017 a făcut un pas important în față în ceea ce privește designul telefoanelor mobile inteligente prin încercarea de a elimina din ce în ce mai mult din grosimea marginilor din jurul ecranelor, în special cea superioară și cea inferioară.

Printre cele mai bune exemple în acest sens se numără Samsung Glaxy S8 și LG G6. Totuși a existat și un pionier spre sfărșitul anului 2016 și este vorba despre Xiaomi Mi Mix, un telefon Android concept cu carcasă ceramică, ecran de 6.4 inch și screen-to-body ratio de 91.3%.

La oricare dintre cele trei de mai sus ne-am gândi, ni se va părea un eșec comparativ cu suscesorul lui Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi Mix 2, cel puțin cu randările sale din prezent.


Designerul Philippe Starck a postat o interpretare conceptuală a designului vizat pentru Mi Mix 2, care este imposibil de subțire. Acesta ar putea fi un nou nivel, Xiaomi a lansat conceptul Mi Mix și acum duce lucrurile mai departe, urmând ca Mi Mix 2 să fie un moștenitor demn pentru Mi Mix și un nou deschizător de drumuri.

Aceste tendințe par să marcheze un moment important în istoria telefoanelor mobile. Treptat se elimină complet marginile înconjurătoare ale ecranelor iar asta aduce plusuri atăt din punct de vedere al designului mai atrăgător dar face loc și unui ecran mai mare într-un telefon cu un corp mai mic. 

Să sperăm că această randare nu va rămâne la acest stadiu și că se va transforma în realitate în viitor.

Xiaomi Mi Mix 2 comparat cu Xiaomi Mi Mix și Galaxy S8 pentru a scoate în evidență marginile foarte înguste


Niciun comentariu:
Write comentarii