Nokia 8 este disponibil la precomandă în Germania și Rusia la un preț mai mic decât cel așteptat

Sursă foto: C|net

În urmă cu câteva zile, odată cu prezentarea oficială a noului vârf de gamă HMD Global - Nokia 8 aflam despre faptul că acesta va fi comercializat în Europa la prețul de 600 de euro.

În realitate, se pare că telefonul va fi chiar mai ieftin de atât și este deja disponibil pentru precomenzi în Germania și Rusia la prețuri de 579 (preț recomandat de vânzare pentru Germania), respectiv 575 de euro.


Livrările pentru clienții ce precomandă telefonul acum vor începe din 7 septembrie iar operatorul german O2 va oferi chiar și un cadou, un smartwatch Nokia Steel în valoare de 120 euro. 

Precomenzile pentru dispozitiv sunt live și în Australia. Retailerul JB Hi-fi are telefonul afișat pe site-ul său și îl oferă pentru 899 AUD, aproximativ 606 euro.

Noul Nokia 8 are un ecran cu rezoluție Quad HD și o diagonală de 5.3 inch, cu procesor de ultimă generație Snapdragon 835 și 4 GB memorie RAM. HMD Global a reușit reluarea colaborării tradiționale Nokia - Zeiss pentru lentilele camerei foto duale de pe noul dispozitiv.

Niciun comentariu:
Write comentarii