Samsung Galaxy Note 8 în prima imagine de presă care detaliază complet designul dispozitivului


Samsung Galaxy Note 8 ne este prezentat în două versiuni de culoare, negru și auriu. Se observă în mod foarte clar că phablet-ul păstrează trăsăturile de design de la Galaxy S8, dar vine și cu câteva elemente care îl individualizează.

Samsung a făcut cu siguranță o alegere bună păstrând liniile de design de la Galaxy S8, pentru că acesta a devenit foarte popular și primul lucru cu care se remarcă este tocmai designul.


În imagine observăm că aparatul foto principal dual, cu cei doi senzori aliniați orizontal, este flancat spre dreapta de blițul sub care se găsește senzorul pentru puls și mai în dreapta se află scannerul pentru amprente.

S-Pen-ul nu ne surprinde cu nimic. Are un vârf sensibil la presiune, un buton de multitasking și un mecanism de evacuare, la fel ca și pe Galaxy Note 7

Telefonul va fi prezentat de Samsung pe data de 23 august.

Zvonurile despre Galaxy Note 8 mai indică faptul că telefonul va costa puțin peste 1000 de euro. Ecranul de tip Infinity Display va avea un aspect de 18.5:9 cu diagonală de 6.3 inch (față de 6.2 pe Galaxy S8 Plus) și tehnologie Super AMOLED

Procesorul va fi un Exynos 8895 și/sau Snapdragon 835, ajutat de 6 GB memorie RAM şi o baterie cu o capacitate de 3300 mAh.

Niciun comentariu:
Write comentarii