Vivo Xplay 7: cameră principală cu trei senzori (triplă) și scanner pentru amprente integrat în ecran


Vivo Xplay 7 este un smartphone Android care cel mai probabil va fi lansat pe piață prin anul 2018. Până atunci avem deja unele randări care atrag atenția în mod deosebit.

Telefonul are o cameră foto principală triplă, cu trei senzori, ceva nemaiîntâlnit până acum. În timp ce marii producători se străduiesc să se alinieze la moda cu camere duale, Vivo vrea să spargă gheața cu camere cu trei senzori. Se mai observă absența blițului și faptul că cei trei senzori sunt aliniați vertical, în colțul din stânga-sus al carcasei.


Imaginile în cauză au fost prezentate de curând într-o conferință de presă pe care Vivo a organizat-o în China.

Un alt detaliu care atrage atenția este scannerul pentru amprente integrat în ecranul telefonului. Se știe că Vivo și Qualcomm au încheiat o înțelegere pentru testarea unei astfel de tehnologii despre care au vorbit și în cadrul MWC 2017.

Ecranul va avea în jur de 5.6-5.8 inch, are muchii laterale curbate iar marginile de deasupra și de dedesubt sunt foarte înguste, asemănător Samsung Galaxy S8.

Cel mai probabil, telefonul va fi lansat în 2018, timp suficient să primim mai multe informații. Nu există deocamdată detalii despre dotările hardware ale dispozitivului.


Niciun comentariu:
Write comentarii