OxygenOS 4.5.7 pentru OnePlus 5 aduce stabilizare pentru înregistrarea video 4k, un nou font și baterie mai bună


E greu să găsești un lucru atât de bine făcut încât să nu aibă defecte. Acesta e cazul și cu OnePlus 5, flagship-ul meu favorit, dintre cele lansate anul acesta.

În această ordine de idei, o nouă actualizare de software este distribuită pentru OnePlus 5 și aceasta vine cu noutăți importante. Fișierul de actualizare la OxygenOS 4.5.7 are aproximativ 310MB și aduce câteva caracteristici noi, precum și o serie de erori remediate.


Printre cele mai importante elemente de noutate se numără stabilizarea electronică a imaginii (EIS - Electronic Image Stabilization) pentru înregistrarea video 4K. Există, de asemenea, un nou font "OnePlus Slate" care poate fi selectat printr-un instrument de schimbare a fontului din Setări.

Alte modificări mai puțin importante includ actualizarea de securitate pentru luna iulie, cele mai recente aplicații Google, îmbunătățiri Wi-Fi și pentru baterie, etc.

Distribuirea fișierului OTA de actualizare va avea loc treptat, deci va dura ceva timp pentru a ajunge la toate dispozitivele.

Citește și:
New additions:

Introducing the all new OnePlus Slate font
Added EIS for 4k video recording

Updates:

Updated Android security patch level to 1st July 2017
Updated to latest GMS package

Optimizations:

Wi-Fi connectivity improvements
Standby battery enhancements

Bug Fixes:

Fixed occasional sound leaks in the speakers when using earphones
Fixed camera shutter sound bug in silent mode for Indian region
Fixed missing sound channels when recording videos

Niciun comentariu:
Write comentarii