LG V30 va fi anunțat pe 31 august la IFA și se va comercializa și în Europa


LG a trimis invitații pentru presă în legătură cu un eveniment oficial de prezentare ce va avea loc la Berlin pe 31 august 2017, cu doar o zi înainte de începerea IFA 2017. Cu siguranță evenimentul va fi destinat în mod principal prezentării noului LG V30, întrucât invitația este reprezentată de o imagine cu un dispozitiv cu un ecran înalt de 18:9 iar pe fundalul ecranului este desenat un V.

De data aceasta, LG V30 va face notă discordantă cu celelalte două modele anterioare din seria V, în sensul că va veni cu un ecran cu tehnologie OLED și nu va mai avea acel ecran secundar carecteristic pentru V10 și LG V20. Mai important de atât este faptul că LG V30 se va comercializa și pe bătrânul continent, ceea ce nu s-a întâmplat cu cele două modele predecesoare.


LG V30 va dispune de un procesor Snapdragon 835 și 6GB de memorie RAM, va avea o cameră principală duală cu senzori de 13MP, ca cea de pe LG G6, iar ecranul OLED ca avea o diagonală mare de 6.2 inch. Telefonul va dispune, de asemenea, de încărcare wireless.


Niciun comentariu:
Write comentarii