Prima imagine cu Google Pixel 2 ne prezintă un ecran curbat cu margini înguste, dar și alte modificări la capitolul design


Au existat deja destule zvonuri despre Pixel 2 și Pixel XL 2, dar nu au fost deloc exemple concrete despre cum vor arăta acestea, despre designul pe care îl va adopta Google pentru flagship-urile sale din anul 2017. O imagine creată pe baza unor informații considerate sigure, ne oferă câteva detalii despre felul în care va arăta următorul Pixel XL 2.

Noul design împrumută elemente de la anteriorul Pixel XL, dar este în același timp destul de diferit. Ecranul este mai mare și are rame mai mici. Seamănă mai mult cu un LG G6 sau un Samsung Galaxy S8 și se apropie de tendințele moderne în domeniu, chiar dacă marginile de sus și de jos par a fi totuși mai generoase iar curbura celor laterale nu este la fel de proeminentă.


Zvonurile mai susțin că LG va fi producătorul noii serii Pixel și că modelul mare, Pixel XL, va avea un ecran AMOLED de 6 inch cu un aspect ratio de 18: 9, ca în cazul LG G6.

Citește și:
Spatele este destul de asemănător cu al celui de pe prima generație Pixel XL, dar și aici se observă elemente de noutate ca reducerea zonei din sticlă din partea de sus, care acum nu mai găzduiește scanner-ul de amprente. Cameră foto are dimensiuni generoase și Google nu adoptă moda camerelor duale. 

Un alt aspect interesant ar fi că telefonul va oferi o tehnologie asemănătoare cu Edge Sense de pe HTC U11, urmând a avea margini senzitive la presiune, caracteristică ce va fi dedicată accesării rapide a Google Assistant.

Sursa mai menționează că varianta standard, normală, a telefonului Google Pixel 2 nu se va schimba prea mult față de modelul de anul trecut și că majoritatea noutăților de design vor fi prezente pe Pixel XL 2 care va fi modelul scump din categoria premium, în timp ce Pixel 2 va fi un telefon mai accesibil ca preț.


Niciun comentariu:
Write comentarii