Cum descarci clipuri video de pe Facebook direct pe un telefon Android

Cum descarci clipuri video de pe Facebook direct pe un telefon Android

Odată cu evoluția celei mai populare platforme sociale, ultimii ani au adus din ce în ce mai multe clipuri video pe Facebook, consumul de astfel de conținut fiind în continuă creștere. Dacă ai un motiv bun pentru a fi nevoit să descarci un clip video de pe Facebook, îți voi arăta în continuare cum poți face asta într-un mod simplu, direct pe telefonul tău Android.

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că aplicația Facebook pentru Android nu permite în niciun fel descărcarea clipurilor video, însă asta nu te împiedică să o faci folosind alte mijloace.


Cum descarci clipuri video, filme, videoclipuri de pe Facebook direct pe un telefon Android

Pentru început, dacă nu ai deja instalat browser-ul Google Chrome pentru Android, descarcă-l din Magazinul Play de AICI și instalează-l.

Citește și:


Odată ce ai intrat pe versiunea mobilă a site-ului Facebook, caută clipul pe care vrei să îl descarci. Dacă clipul nu rulează automat, dă click pe butonul play, iar după ce începe să ruleze mai atinge-l o dată și ține apăsat până când un buton de descărcare își va face apariția.

Folosind butonul Descarcă videoclipul, clipul se va descărca pe telefonul tău Android.



Dacă această metodă nu te convinge, poți folosi una dintre multele aplicații disponibile în Magazinul Play pentru descărcarea clipurilor video de pe Facebook, accesând link-ul de mai jos. Ține cont că aplicațiile nu sunt complet gratuite și îți vor livra reclame, cerându-ți totodată și acces la contul tău Facebook.


Nu confunda acest procedeu cu opțiunea disponibilă în aplicația Facebook pentru Android denumită Salvează clipul video care salvează doar un semn de carte pentru clip, cu scopul de a-l putea urmări din nou mai târziu.

Niciun comentariu:
Write comentarii