Cum să sincronizezi fotografiile de profil Facebook cu cele ale contactelor din agenda unui telefon Android


Cum să sincronizezi fotografiile de profil Facebook cu cele ale contactelor din agenda unui telefon Android

Contactele din agenda telefonului reprezintă informații importante, telefonul mobil fiind principalul nostru instrument de comunicare la distanță.

Mulțumită sistemului de operare Android, în agenda telefonului pot fi salvate contacte într-un număr nelimitat și pentru siguranța lor acestea pot fi sincronizate cu contul Google, pentru a fi păstrate în cloud. De asemenea, Android permite adăugarea mai multor câmpuri la fiecare contact, cum ar fi numere de telefon multiple, adresa, adresa de email, adresa web, ziua de naștere, fotografia persoanei și altele.


Fotografiile asociate contactelor din agendă pot fi setate manual la fiecare dintre ele, însă acesta ar putea fi un proces anevoios și poate nu ai întotdeauna la dispoziție timpul necesar. O soluție simplă permite sincronizarea fotografiilor de profil Facebook cu cele ale contactelor din agenda telefonului. 

Asta va transforma ecranul de apelare atunci când suni sau ești sunat de persoana respectivă, prin afișarea fotografiei sale, permițând totodată recunoașterea mai facilă a apelantului. Fotografia contactului va fi folosită implicit și în aplicația de mesagerie a telefonului.

Acum câțiva ani, aplicația Facebook pentru Android permitea activarea sincronizării fotografiilor de profil cu contactele din agenda telefonului, opțiune ce era disponibilă în setările sale, însă, odată cu schimbarea versiunii API, această opțiune nu mai este disponibilă.

Sync.ME – Caller ID & Block

Sync.ME – Caller ID & Block este aplicația care poate sincroniza fotografiile de profil Facebook cu contactele din agenda unui telefon Android, într-un mod foarte simplu și eficient. Aplicația are o interfață drăguță, simplă și intuitivă, permițând actualizarea contactelor cu fotografiile de profil Facebook sau cu cele ale altor rețele sociale dar și cu alte informații, cum ar fi ziua de naștere a persoanei respective.

Sync.ME – Caller ID & Block

Aplicația poate fi setată pentru a îți reaminti zilele de naștere ale contactelor, poate fi setată să actualizeze fotografiile la anumite intervale de timp definite de tine sau poate fi setată să actualizeze datele numai prin Wi-Fi, pentru a nu genera costuri suplimentare.

Pentru mai multe detalii despre aplicația android Sync.ME mergi pe site-ul oficial: sync.me

Sync.ME poate fi descărcată gratuit din Magazinul Play aici:


Aplicația livrează reclame ce pot fi eliminate prin achiziționarea variantei pro.

Niciun comentariu:
Write comentarii