Realitatea augmentată este noua funcție pe care Sygic o implementează în aplicația sa de navigație prin GPS


Sygic GPS Navigation este una dintre cele mai avansate aplicații de navigare prin GPS pentru dispozitive Android. Aplicația vine cu hărţi 3D offline de la TomTom, navigaţie precisă, pas cu pas, cu ghidare vocală şi actualizări gratuite ale hărţilor. Sygic GPS Navigation oferă una dintre cele mai complete și mai sofisticate experiențe de navigaţie.

Într-o conferință ce a avut loc astăzi la Bratislava, Sygic a anunțat că încorporează realitatea augmentată în aplicația sa de navigație prin GPS.


Noua funcție utilizează GPS-ul și camera telefonului Android pentru a crea un sistem de navigație prin GPS combinat cu realitatea augmentată. Astfel, în locul hărții care se afișează în mod tradițional în timpul navigației, va fi afișată realitatea exterioară, așa cum este văzută cu ajutorul camerei foto, iar peste aceasta vor fi transpuse indicații de navigație ca săgeți de direcție, indicatoare vizuale, etc. 

Citește și:
Sygic anunță că funcția realitate augmentată nu este doar intuitivă, ci oferă, totodată, mai multă siguranță decât aplicațiile de navigație obișnuite. Conducătorii auto pot avea certitudinea că nu vor rata nimic important de pe drum sau autostradă, deoarece previzualizarea în timp real a camerei le permite să verifice condițiile pe ecran, fără ca acest lucru să afecteze siguranța condusului. 


Funcția de realitate augmentată denumită Real View Navigation este disponibilă pentru toți utilizatorii de dispozitive Android ca achiziție în aplicație, pentru 9,99 EUR.

Poți descărca Sygic GPS Navigation din Magazinul Play din link-ul de mai jos:

Niciun comentariu:
Write comentarii