Cum să adaugi fotografiile de profil de pe Facebook la contactele din agenda telefonului

Cum să adaugi fotografiile de profil de pe Facebook la contactele din agenda telefonului

Contactele din agenda telefonului sunt informații prețioase, telefonul mobil fiind principalul nostru instrument de comunicare la distanță.

În agenda unui telefon cu sistem de operare Android se poate salva un număr nelimitat de contacte. Pentru siguranța lor, contactele pot fi sincronizate cu contul Google, pentru a fi păstrate în cloud, în caz că rămâi fără telefon. De asemenea, Android permite adăugarea mai multor câmpuri la fiecare contact, cum ar fi numere de telefon multiple, adrese de domiciliu, adrese de email, ziua de naștere, dar și fotografia persoanei.


Fotografiile asociate contactelor din agendă pot fi setate manual la fiecare dintre ele, dar procesul este anevoios și poate nu ai întotdeauna la dispoziție timpul necesar și o fotografie cu persoana respectivă. Există o aplicație Android care permite sincronizarea fotografiilor de profil de la conturile de pe platforma Facebook cu cele ale contactelor din agenda telefonului. Ea preia fotografiile din Facebook și le adaugă automat la contactele tale din agenda telefonului.

Asta va transforma ecranul de apelare prin afișarea fotografiei contactului respectiv, permițând totodată recunoașterea sa mai facilă. Fotografia contactului va fi folosită implicit și în aplicația de mesagerie a telefonului.


Acum câțiva ani, aplicația Facebook pentru Android permitea activarea sincronizării fotografiilor de profil cu contactele din agenda telefonului, opțiune ce putea fi găsită în setările, însă, odată cu schimbarea versiunii API, ea nu mai este disponibilă.

Sync.ME - Caller ID, Spam Call Blocker & Contacts

Sync.ME - Caller ID, Spam Call Blocker & Contacts 
este aplicația care poate sincroniza fotografiile de profil ale conturilor Facebook cu contactele din agenda unui telefon Android, într-un mod foarte simplu și eficient. Aplicația are o interfață drăguță, simplă și intuitivă, permițând actualizarea contactelor cu fotografiile de profil Facebook sau cu ale altor rețele sociale dar și cu alte informații, cum ar fi ziua de naștere a persoanei respective.

Cum poți afla de pe un telefon Android cine ți-a vizitat profilul Facebook
Cum oprești clipurile video să pornească automat în aplicația Facebook pentru Android

Sync.ME - Caller ID, Spam Call Blocker & Contacts

Aplicația poate fi setată pentru a-ți reaminti zilele de naștere ale contactelor, poate fi setată să actualizeze fotografiile la anumite intervale de timp definite de tine sau poate fi setată să actualizeze datele numai prin Wi-Fi, pentru a nu genera costuri suplimentare.

Pentru mai multe detalii despre aplicația android Sync.ME mergi pe site-ul oficial: sync.me

Aplicația Sync.ME poate fi descărcată gratuit din Magazinul Play aici:

Aplicația livrează reclame ce pot fi eliminate prin achiziționarea versiunii pro.

Niciun comentariu:
Write comentarii