OnePlus 6 primește 96 de puncte de la DxOMark pentru camera foto și surclasează iPhone 8 Plus și Galaxy Note8

OnePlus 6 primește 96 de puncte pentru camera foto de la DxOMark și surclasează iPhone 8 Plus și Galaxy Note8

DxOMark este unul dintre cei mai renumiți testeri pentru camerele foto ale telefoanelor mobile iar topul realizat de această publicație este adesea decisiv în lupta pentru supremație a producătorilor în acest domeniu.

De curând, DxOMark a publicat propriul review pentru OnePlus 6, ultimul smartphone al companiei chineze care și-a creat un renume cu sloganul the flagship killer.

Rezultatele, ieșite astfel la iveală, sunt destul de bune pentru un telefon Android cu un asemenea preț și scorul total de 96 de puncte surclasează iPhone 8 Plus și Galaxy Note8, ambele cu 94 de puncte. Totuși, OnePlus 6 este mult sub Huawei P20 Pro care totalizează 109 puncte, fiind liderul topului DxOMark.


Care este punctul slab pentru OnePlus 6? Calitatea la care înregistrează videoclipuri. Chiar dacă a marcat 100 de puncte pentru fotografie, la capitolul video telefonul înregistrează un scor de doar 87 de puncte. Camera video are un autofocus rapid și o stabilizare eficientă dar nu se ridică la nivelul competiției.


Potrivit DxOMark, la capitolul fotografie, OnePlus 6 oferă o autofocalizare rapidă și precisă, o expunere fiabilă și culori vii, plus un bliț puternic. 



Niciun comentariu:
Write comentarii