Huawei P9 Lite (2017) primește actualizarea la Android Oreo 8.0 și în România

 Huawei P9 Lite (2017) primește actualizarea la Android Oreo 8.0 și în România

Zicala niciodată nu e prea târziu se aplică cu brio când vine vorba de actualizarea telefoanelor mobile ale marilor producători la ultima versiune a sistemului de operare Android.

Android 8.0 Oreo a fost publicat de Google acum aproape un an, spre sfârșitul lunii august, iar acum suntem foarte aproape de lansarea următoarei versiuni, Android P 9.0. Totuși, iată că în aceste zile încă un dispozitiv este actualizat la Android Oreo, fiind vorba despre Huawei P9 Lite (2017) care primește și în România cea mai nouă versiune a sistemului de operare.


Actualizarea face disponibilă și noua interfață Emotion UI 8.0 cu destul de multe noutăți în meniuri la nivel de grafică și aduce o experiență de utilizare vizibil îmbunătățită sub aspectul vitezei dar și remedieri de bug-uri existente.


În plus, devin disponibile și elementele de noutate specifice pentru Android Oreo ca modul picture in picture, ce permite plasarea unei ferestre plutitoare a unei aplicații peste oricare altă aplicație ce rulează pe ecran, dar și funcția autofill.

Dacă nu ai internet mobil nelimitat, ai grijă să descarci fișierul de actualizare cu o conexiune Wi-Fi, iar dacă nu ai primit încă notificarea de actualizare, poți verifica disponibilitatea ei manual în Setări sau așteaptă până o vei primi, pentru că așa cum se întâmplă de fiecare dată, ea este livrată treptat și nu dintr-o dată pentru toți utilizatorii.



Niciun comentariu:
Write comentarii