Vodafone lansează Oferta în avans, un serviciu gratuit pentru utilizatorii de pre-pay

Vodafone lansează Oferta în avans, un serviciu gratuit pentru utilizatorii de pre-pay

Operatorul local Vodafone România oferă de astăzi un nou serviciu clienților pre-pay, menit să le asigure conectarea la rețea și posibilitatea de a reactiva oferta existentă chiar și în situația în care nu au suficient credit în cont.

Serviciul reprezintă o premieră la noi în țară, se numește Oferta în avans și le permite utilizatorilor de cartele pre-plătite să reactiveze oferta existentă chiar dacă nu mai dispun de credit, urmând ca suma respectivă să fie scăzută ulterior din valoarea următoarei reîncărcari.


Practic, oferta este activată în avans atunci când rămâi fără credit iar tu ai șapte zile la dispoziție să reîncarci. Dacă nu ai reîncărcat, din a opta zi ți se va scădea din valabilitatea opțiunii fiecare zi care trece fără să reîncarci. Ulterior vei putea folosi din nou beneficiile Ofertei după ce returnezi creditul primit în avans.

Serviciul este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi care au avut cel puțin două reactivări consecutive. Activarea sa se face prin expedierea unui mesaj cu textul Da la numărul 366.

Pentru mai multe detalii despre serviciul Ofertă în avans accesează site-ul operatorului din link-ul sursă.


Niciun comentariu:
Write comentarii