Samsung Gear S2 primește o nesperată actualizare software cu funcții noi de pe Gear S3

Samsung Gear S2 primește o nesperată actualizare software cu funcții noi de pe Gear S3

Samsung Gear S2 a fost un pionier de senzație pe scena ceasurilor inteligente, un dispozitiv atât de bine realizat încât compania sud-coreeană nu a reușit să mai aducă foarte multe elemente noi de hardware pe modelele mai recente, ca Gear S3 şi Gear Sport.

Ceasul rulează sistemul de operare Tizen, iar acum, la trei ani de la lansare, primește o actualizare a sistemului de operare la care nu mai spera nimeni, cu funcţii și opțiuni disponibile pe modelele mai recente.

Citește și:

Respectiva actualizare vine cu câteva caracteristici noi, interfața de utilizator a fost actualizată pentru a îmbunătăți multitasking-ul iar widgetul App Shortcuts combină aplicațiile recente cu cele favorite astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână. Panoul cu setări rapide a fost redesenat, este disponibil prin glisare de pe orice ecran și a fost îmbogățit cu mai multe butoane.


Pentru partea de fitness ceasul primește funcții noi importante, aplicația Samsung Health fiind actualizată cu alerte multi-antrenament și inactivitate.

Samsung Gear S2 poate fi folosit acum ca un controler cu Gear VR sau pentru clipuri video de pe televizoare sau smartphone-uri Samsung, iar aplicația meteo a fost îmbunătățită și ea cu previziuni despre vreme mai detaliate.

Actualizarea software este disponibilă chiar acum, instalarea ei putând fi realizată folosind aplicaţia Samsung Gear de pe telefon. 

Meniul radial, controlat prin intermediul rotiţei din jurul display-ului împreună cu dotările hardware încă de top și susținute de noua actualizare a sistemului de operare fac din Gear S2 un device extrem de competitiv și demn de a mai fi purtat chiar și după 3 ani de la lansare.




Niciun comentariu:
Write comentarii